Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@11:43:07 GMT

روابط کارگزاری با ۱۲۲ بانک از ۵۳ کشور

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۵۶۰۰۰

روابط کارگزاری با ۱۲۲ بانک از ۵۳ کشور

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مرکز ارتباطات بانک توسعه صادرات; طی سال 94 میزان ضمانت نامه های صادره توسط بانک 450 فقره بود که این رقم در سال گذشته به 803 فقره رسید.

به گفته دکتر علی صالح آبادی تعداد ضمانت نامه های ارزی نیز که در سال 94 رقم 22 ضمانت نامه بود با رشد بیش از 100 درصدی به 46 مورد در سال گذشته افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه اعلام کرد: طی سال 94 معادل 6 میلیون دلار ضمانت نامه های ارزی صادر شده بود که این رقمدر سال گذشته 542 درصد رشد را تجربه کرده و به 38.50 میلیون دلار رسید. این در حالی است که از نظر تعداد ضمانت های صادره شاهد رشد 109 درصدی بودیم.

صالح آبادی افزود: از نظر ضمانت نامه های ریالی هم 76 درصد رشد را از منظر ارزشی و 78 درصد رشد را از بعد تعداد تجربه کردیم.

وی با اشاره به این که مبلغ ضمانت نامه های ریالی صادره توسط بانک در پایان سال 94 حدود 1074 میلیارد ریال بوده گفت: این رقم در سال 95 به حدود 2253 میلیارد ریال رسید که رشد 109 درصدی را نشان می دهد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات اعتبار اسنادی داخلی این بانک را در سال 94 رقم 860 میلیارد ریال اعلام کرد که در سال 95 با 255 درصد رشد به 3061 میلیارد ریال رسید.

به گفته صالح آبادی در بحث ال سی وارداتی اما با کاهش روبرو بوده ایم و اعتبار اسنادی وارداتی 2 میلیارد و 160 میلیون دلار بوده و حالا به حدود 858 میلیون دلار کاهش یافته و دلیل آن این است که در سال 94 ما یک بخش ال سی بوشهر را داشته ایم که رقم زیادی بوده است.

وی افزود: در بخش صادراتی هم همین وضعیت را شاهد بودیم به طوریکه این موضوع از 618 میلیون دلار به 84 میلیون دلار رسیده است.

وی با اشاره به این که ما در سال 95 با حدود 120 کارگزار خارجی رابطه بانکی برقرار کردیم گفت: سال های قبل تر از آن به دلیل تحریم ها روابط خیلی محدودی داشتیم اما با رفع تحریم ها شرایط بهبود یافت. به گفته وی بانک توسعه صادرات در اروپا با 24 کشور و 70 بانک در ارتباط است که پیش از این و در شرایط تحریم چنین رابطه ای در بین نبود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: در آسیا نیز 19 کشور و 41 بانک در حال حاضر روابط کارگزاری خود را با بانک توسعه صادرات آغاز کرده اند و این در حالی است که روابط کارگزاری ما با 9 کشور آفریقایی با 10 بانک این منطقه نیز از سر گرفته شده است.

دکتر صالح آبادی ادامه داد بیشترین روابط کارگزاری بانک توسعه صادرات در شرایط کنونی با کشورهای ایتالیا، روسیه و آلمان است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در ادامه با اشاره به این که بعد از تحریم ها بخشی از پول هایی که در بانک های خارجی بلوکه شده بود نیز آزاد شد، مثلا در ای آی اچ پول داشتیم که بلوکه بود و الان آزاد شده و همچنین منابع قابل دسترس ما که در تحریم ها بسته شده بود الان باز شده و می توانیم از آنها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: البته هنوز مشکلاتی با بانک های بزرگ وجود دارد به عنوان مثال دویچه بانک آلمان به صورت محدود با ما در ارتباط است اما در مقایسه با زمان تحریم ها شرایط بهتر شده است. با این حال آمریکا تلاش می کند با ایجاد هراس و تهدید حضور کشورهای مختلف را دچار تأخیر کند. با این حال اما روابطی که تاکنون توانسته ایم ایجاد کنیم همیشه در حال بهبود بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از بلومبرگ، پس از ادعای تل‌آویو مبنی بر اینکه آنکارا نیز مانع دسترسی کشور‌های ثالث به بنادر ترکیه جهت تجارت با اسراییل شده است، ترکیه روابط تجاری خود با رژیم صهیونیستی به طور کامل به حالت تعلیق درآورد.

بلومبرگ به نقل از دو مقام ترکیه‌ای آگاه به امور مدعی شد که تمام صادرات و واردات ترکیه به مقصد و از مبدا اسراییل، تعلیق شده است.

یسرائیل کاتز، وزیر خارجه صهیونیست‌ها به طور جداگانه مدعی شد که آنکارا همچنین اقدام به ممانعت از واردات و صادرات مرتبط با اسراییل در بنادر ترکیه کرده است. وی با متهم کردن آنکارا به نقض توافقات تجاری با تل‌آویو، گفت که به «وزارت خارجه اسراییل دستور داده است تا با تمرکز بر سایر کشورها، به‌دنبال جایگزین باشند.»

وزیر خارجه صهیونیست‌ها درباره اینکه کدام بنادر ترکیه از مراودات تجاری با تل‌آویو ممانعت به عمل آورده‌اند، شفاف‌سازی نکرد. به گفته یک منبع دیپلماتیک به المانیتور، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حال حاضر تاثیرات تصمیم ترکیه درباره توقف صادرات را تایید کرده است.

ترکیه در ماه آوریل اعلام کرد این کشور تا زمان اعلام آتش‌بس در نوار غزه، صادرات طیف گسترده‌ای از محصولات خود را به اسراییل محدود خواهد کرد. براساس اعلام وزارت تجارت ترکیه، این محدودیت ۵۴ محصول مختلف شامل آهن، سنگ مرمر، فولاد، سیمان، آلومینیوم، آجر، کود شیمیایی، تجهیزات ساختمانی و همچنین سوخت موشک و هواپیما را شامل می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان