Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک توسعه صادرات، توسعه روابط کارگزاری به ویژه در قاره آفریقا و کشورهایی که کمتر مورد توجه بوده اند را از اولویت های این بانک ذکر کرد.
به گزارش صدای ایران ، دکترعلی صالح آبادی بعد از بازدید از غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر کشورهای مطرح اروپایی، آسیای شرقی و همسایگان برای توسعه روابط کارگزاری، کشورهای آفریقایی در اولویت های برنامه های ما قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی دیگر از اولویت های بانک توسعه صادرات را گشایش خطوط اعتباری عنوان کرد و گفت: در بحث خطوط اعتباری از بانک های خارجی شامل فاینانس و ری فایناس، قراردادهایی را با کره جنوبی، چین و اتریش امضا کردیم که به زودی با روسیه هم به توافق خواهیم رسید و در مورد کشور چین هم علاوه بر بانک های قبلی اش دو بانک دیگر به قرارداد خواهد رسید.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات افزود: البته به غیر از این خطوط اعتباری که داریم در اروپا و کشورهای دیگر هم در حال مذاکره هستیم که در زمان خودش به امضا خواهد رسید و اعلام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش کردیم وجوهی که در دوره تحریم با محدودیت رو به رو بود را آزاد و از آنها استفاده کنیم که موفق به آزادسازی منابع مان در کشورهایی مثل کوبا، سریلانکا و تاجیکستان شویم.
صالح آبادی گفت: صندوق توسعه ملی، امسال هفت هزار میلیارد ریال در اختیار بانک توسعه صادرات قرار داد که ما در شش ماهه اول امسال حدود 3 هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ مناسب برای بخش صادرات پرداخت کردیم.
وی درباره بسته های تشویق صادراتی و اعتبار برای صادرات کنندگان و برنامه های این بانک برای اعطای تسهیلات توضیح داد: یکی از بحثهای اصلی ما در امسال، ارائه بسته صادرات غیر نفتی سال 96 است که در ستاد اقتصاد مقاومتی تصویب شد.
صالح آبادی ادامه داد: تسهیلاتی را صندوق توسعه ملی با نرخ 11 درصد در اختیار ما قرار می دهد با منابع خود بانک، تلفیق می شود و با میانگین نرخ 14 درصد در اختیار مشتری قرار می گیرد.مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: خوشبختانه امسال هفت هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی صندوق توسعه ملی منابع در اختیار این بانک قرار گرفته است و چیزی حدود سه برابر این را مبلغ را هم خود بانک برای بخش صادرات تخصیص داده است.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از جمعه، 5 آبان ماه با شعار «رسانه های آزاد، انسجام اجتماعی و پیشرفت ملی» با حضور بیش از 940 رسانه در مصلای امام خمینی(ره) تهران گشایش یافته است و فعالیت آن تا 12 آبان ماه، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 ادامه دارد. اشتراک گذاری در google+

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی پنج شنبه شب در دیدار با مدیرعامل بانک استان بوشهر ضمن تبیین و تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شیلاتی استان تأکید کرد بسیاری از پروژه‌های شیلاتی نیازمند حمایت بانک‌های درجهت افزایش تولید هستند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در این دیدار گفت: از وظایف مهم امسال شیلات تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق اقتصاد دریا محور است.

امینی ادامه داد: یکی از عوامل مهم در جهش تولیدات شیلاتی ارائه تسهیلات کم بهره و حمایت‌های مالی از طرح‌های خرد شیلاتی گرفته تا مگاپروژه های شیلات در استان است.

امینی با اشاره به اهمیت موضوع بهره وری در بخش‌های مختلف شیلاتی گفت: بهره وری بیشتر از مزارع از طریق تجهیز کردن مراکز شیلاتی به تجهیزات و امکانات روز دنیا است که انتظار است حمایت‌های خوبی نیز در این موضوع از سوی بانک‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به واحدهای عمل آوری محصولات شیلاتی که به دلیل مشکلات مالی در سال‌های گذشته تعطیل شده‌اند گفت: با حمایت مالی از این واحدها می‌توان این کارخانه‌ها را مجدد به چرخه تولید وارد کرد و یک مزیت مهم و اصلی این دسته از کارخانجات جلوگیری خام فروشی تولیدات شیلاتی است.

امینی همچنین در این جلسه خواستار بسته‌های خوب تسهیلاتی برای تولیدکنندگان مختلف شیلاتی شد و ادامه داد: امید است با حمایت‌های بانک صادرات شاهد رشد تولید و شکوفایی اقتصادی در شیلات استان که یکی از بخش‌های مهم اقتصاد دریا محور است باشیم.

مدیریت شعب بانک صادرات ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیرکل شیلات استان و هیأت همراه در این جلسه به ارائه گزارش فعالیت‌های بانک صادرات در زمینه همکاری با صنعت شیلات در استان پرداخت.

حیدری با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال در طرح‌های شیلاتی استان گفت: جهش تولید با مشارکت مردم از اولویت‌ها است، که تحقق این امر منوط به سرمایه گذاری بیشتر در بخش تولید می‌باشد.

مدیر عامل بانک صادرات استان گفت: حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد زنجیره ارزش و حمایت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های صنعت شیلات در استان در سال جهش تولید از برنامه‌های مهم بانک صادرات در سال جدید است.

کد خبر 6095364

دیگر خبرها

  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است