Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علی صالح آبادی با اشاره به مذاکرات محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه با رییس جمهور آفریقای جنوبی، اظهارداشت: ایران هنوز با بانک های آفریقای جنوبی روابط کارگزاری ندارد، بر همین اساس در این مذاکرات قرار شد یکی از بانک های این کشور برای برقراری روابط کارگزاری با ایران به بانک توسعه صادرات معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: به گفته مقامات آفریقای جنوبی بزودی این کشور بانکی را برای برقراری این روابط به بانک توسعه صادرات معرفی می کند. مدیر عامل بانک توسعه صادرات تصریح کرد: سفارت ایران در آفریقای جنوبی پیگیر تعیین بانک مربوطه برای برقراری روابط است.
 
مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران از برقراری روابط کارگزاری بانکی ایران با یکی از بانک های اوگاندایی خبر داد و تصریح کرد: تاکنون ضمانت نامه هایی که شرکت های خدمات فنی و مهندسی نیاز داشتند صادر شده است.
 
صالح آبادی همچنین از انجام مذاکرات با دو بانک در این کشور برای برقراری روابط کارگزاری جدید خبر داد و اظهارداشت: امیدواریم بزودی روابط کارگزاری با این دو بانک نیز برقرار شود تا تعداد روابط کارگزاری با بانک های این کشور به سه مورد افزایش یابد.
 
وی درباره وضعیت روابط بانکی  ایران با نیجر نیز گفت: این کشور دارای ۱۲ بانک است که ۱۱ بانک آن خصوصی و یک بانک دولتی است. با بانک دولتی این کشور که دارای وضعیت مناسب تری هم هست توافقاتی انجام شد تا سوئیفت بین بانک توسعه صادرات و این بانک برقرار شود.
 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات خاطر نشان کرد: همچنین می توانیم از بانک های واسط در اروپا برای تسویه وجوه استفاده کنیم که در این زمینه با بانک های کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا و نیجر مذاکره و روش کار را نهایی کردیم که چگونه از طریق بانک های اروپایی تسویه معاملات را با آفریقا انجام دهیم.
 
وی گفت: گسترش حجم تجارت ایران با کشورهای آفریقایی که هم اکنون حجم آن پایین است، نیازمند افزایش روابط کارگزاری و بانکی  است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد