Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، مهدی کباری با اعلام این خبر افزود: طرح اعطای کد بورسی به متقاضیان در شعب بانک صادرات از ۱۷شهریورماه سال گذشته آغاز شد و تا روز ۱۵مهرماه امسال، بیش از ۶هزار و ۸۰۰نفر کد بورسی خود را از طریق شعب این بانک دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته طرح اعطای کد بورسی به مشتریان در ۵۱شعبه منتخب بانک صادرات انجام شده است، ادامه داد: از بین ۶هزار و ۸۰۰نفری که کد بورسی خود را از شعب بانک صادرات دریافت کرده‌اند، ۴هزار و ۵۰۰نفر به سامانه بر خط معاملاتی وصل شده و معاملات خود را به طور برخط انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات همچنین حجم کل معاملات انجام شده مشتریانی که از شعب این بانک کد بورسی دریافت کرده‌اند را بیش از ۴هزار میلیارد ریال اعلام کرد. کباری مهم‌ترین خدمات پیشخوان‌های بورسی در شعب بانک صادرات را اخذ کد بورسی، صدور کد کاربری برخط، معاملات آفلاین، تغییر کارگزار ناظر و گواهی سپرده سکه طلای بانک صادرات اعلام کرد و از طرحی برای احراز هویت سامانه سجام دارندگان کد بورسی در آینده نزدیک خبر داد.

وی با بیان اینکه بیشترین استقبال از طرح اعطای کد بورسی در استان‌هایی که از نظر ایستگاه‌های معاملاتی بورس محروم‌تر هستند، بوده است، اظهار داشت: بیشترین استقبال از این طرح را در استان‌هایی مانند لرستان، چهارمحال و بختیاری بوشهر و مرکزی شاهد بوده‌ایم.

مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات ادامه داد: در حال حاضر بانک صادرات بیش از دو هزار و ۲۳۰شعبه با پراکندگی بسیار خوب جغرافیایی در سراسر کشور دارد و برنامه داریم که با آموزش حدود۵هزار نفر از پرسنل بانک، یعنی دو کارمند در هر شعبه، این طرح را در تمامی شعب بانک اجرایی کنیم.

کباری تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۱میلیون فرد حقیقی و حقوقی در کشور کد بورسی دارند که با توجه به جمعیت ۸۰میلیون نفری کشور رقم پایینی است. برای هدایت نقدینگی از بازار پول، سکه، ارز و مسکن به سمت بازار سرمایه و هدایت آن به سمت تولید ناچار هستیم تا فرهنگ بورسی در کشور را بالا ببریم.

وی تاکید کرد: برای جلوگیری از ورود نقدینگی به کارهای واسطه‌گری و سوداگری، یکی از راه‌ها توصیه به مردم برای حضور در بازار سرمایه است زیرا از این راه تامین مالی تولید، سرمایه در گردش بنگاه‌ها و افزایش سرمایه آنها راحت تر انجام خواهد شد.

مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات همچنین یادآور شد: طرح پیکاپ (سامانه پیشخوان کارگزاری در بازار پول) می‌تواند به افرادی که سهام عدالت دارند و می خواهند کد بورسی اخذ و معاملات سهام‌شان را انجام دهند، کمک شایانی کند.

کباری در گفتگو با ایبِنا خاطرنشان کرد که تمامی اقدامات مربوط به اتصال نرم‌افزاری شعب بانک صادرات به سامانه کارگزاری بورسی این بانک از طریق طرح پیکاپ (پیشخوان کارگزاری در بازار پول) انجام می‌شود که برای اولین بار در کشور به اجرا گذاشته شده است و تمامی امور پذیرش، جذب و سایر خدمات کارگزاری ها در قالب این سامانه و به طور کاملا الکترونیک انجام می‌شود. 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ایده جدیدی مطرح شده است که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است که این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

روح الله شکرارا با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نزدیک به ۱۰ سال است که در حوزه حمل و نقل فعال هستیم و برای نخستین بار در این نمایشگاه ایده جدیدی مطرح شده که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است و این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی افزود: بر اساس این ایده پس از امضای تفاهم‌نامه با کارفرما، داده‌ها در محیط قرنطینه پاک‌سازی و کیفیت آن‌ها ارزیابی می‌شود. بخشی از داده‌های حریم خصوصی همچون پلاک و موبایل، کد خواهند شد؛ در واقع این داده‌ها یک طرفه و غیر قابل بازگشت است و به معنای واقعی مخفی‌سازی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت عصر پردازش سریع تصریح کرد: برای داده‌ها شناسنامه ایجاد خواهد شد و آن‌ها در فضای امن نگهداری می‌شود، البته کارگزار داده مسئولیت دریافت داده، نگهداری و پیدا کردن مشتری برای آن‌ها را به عهده دارد. در سند باکسینگ در صورت نیاز و تأیید کارفرما، بخشی از داده‌ها شبیه‌سازی و به‌صورت اولیه به مشتریان ارائه خواهد شد.

شکرارا خاطر نشان کرد: از سوی دیگر با افزایش جمع‌آوری داده، هم‌پوشانی و ارزشمند شدن آن‌ها نیز بیشتر خواهد شد؛ زمانی که داده‌ها را دریافت می‌کنیم، مجوزهای امنیتی و آموزش‌های لازم همچون ایزو ۲۷۰۰۰ در حوزه امنیت و اطلاعات را در اختیار داریم و با رعایت اصول امنیت مورد نیاز نگرانی‌های سازمان و کارفرما از بابت واگذاری داده‌ها را برطرف می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر تمام افرادی که در این زمینه فعال هستند پا به میدان بگذارند، منفعت‌های بسیاری را برای همه مردم به‌دنبال دارد.

کد خبر 750060

دیگر خبرها

  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!