Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، مهدی کباری در آیین رونمایی از عملیاتی شدن سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان (سجام) در شعب منتخب بانک صادرات ایران اظهار کرد: با موافقت مدیرعامل بانک صادرات ایران و در راستای خدمت به مردم، هزینه 10 هزار تومانی احراز هویت مشتریان در شعب منتخب بانک صادرات ایران از متقاضیان ورود به بازار سرمایه دریافت نمی‌شود و این خدمت رایگان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش‌بینی‌ می‌کنیم جذب مشتری زیادی از این بابت داشته باشیم. پروژه حال حاضر، یکی از پروژه‌های زیرشاخه سوپرمارکت مالی بانک صادرات ایران است که فعلا در ٥١ شعبه منتخب در حال بهره‌برداری است و در آینده نزدیک شعب ممتاز و درجه یک بانک نیز به این سامانه تجهیز خواهند شد. زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و نرم‌افزاری  برای تحقق این امر آماده است.

کباری گفت: دیدگاه کارگزاری بانک صادرات ایران تجهیز تمامی شعب بانک به خدمات کارگزاری است اما در فاز آتی، برنامه برای تجهیز شعب ممتاز و درجه یک بانک به تعداد تقریبا 400 شعبه در نظر گرفته شده و در ادامه به دنبال این هستیم که کلیه شعب بانک را به سوپرمارکت مالی تجهیز کنیم.

مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات ایران با اشاره تمرکز 108 کارگزاری سازمان بورس در مراکز استان‌های کشور، اظهار کرد: دسترسی بخش عظیمی از مردم  در شهرستان‌ها به خدمات کارگزاری وجود ندارد و بانک صادرات ایران به دلیل گستردگی شعب در سراسر کشور می‌تواند این خدمت را به مردم ارائه کند که موجب خرسندی همه مدیران اقتصادی و فعالان بازار سرمایه خواهد بود.

وی گفت: بانک صادرات ایران می‌تواند در ارتقای فرهنگ سهامداری و جذب نقدینگی بیشتر جامعه، نقش کلیدی ایفا کند. کباری با ارائه گزارشی از فعالیت این کارگزاری طی ١٩ ماهه اخیر خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات متنوع کارگزاری، از جمله  اخذ کد بورسی، انجام معاملات برخط و آنلاین، حضور مشتریان در شعب، تغییر کارگزاری و صدور گواهی سپرده، بیش از ١٤ هزار مشتری جذب شده و بیش از هفت هزار مشتری کد آنلاین دریافت کرده‌اند.

وی افزود: در این مدت بیش از ١٨ هزار میلیارد ریال معامله از طریق کارگزاری بانک صادرات ایران صورت گرفته و در ادامه با همکاری که بین بانک و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) صورت گرفته اتفاق مبارکی را به منظور احراز هویت مشتریان و هموطنان برای استفاده از خدمات بازار سرمایه رقم زده است.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند فعالیت بازار سرمایه نیز گفت: کلیت بازار سرمایه را حبابی نمی‌دانم. اما در بین 700 شرکت فعال در بازار سرمایه برخی شرکت‌ها حباب دارند. تنها شرکت‌هایی که ارزش بازار کوچکی دارند، با حباب قیمت سهم مواجه‌اند اما اصل بازار حبابی ندارد. در عین حال با  توجه به اراده و نگاه جدید دولت‌مردان اقتصادی به بازار سرمایه، روند رشد این بازار همچنان ادامه‌دار خواهد بود. ممکن است در مقاطعی شاخص کل بورس اصلاحاتی داشته باشد، اما کلیت آن با جذب نقدینگی جدید که در هیچ بازار دیگری امکان جذب آن وجود ندارد، این نقدینگی در این بازار خواهد ماند و بورس به مسیر خود ادامه خواهد داد.

وی در خصوص امکان جذب این میزان نقدینگی در شرکت‌های بورسی نیز تاکید کرد: موقعیت بسیار مناسبی برای جذب این نقدینگی در شرکت‌های بورسی برای عملیاتی کردن طرح‌های توسعه‌ای آنها فراهم شده است. همچنین فرصت بسیار مناسبی برای ورود شرکت‌های بیشتر به بازار سرمایه فراهم شده که مدیران سازمان بورس باید قدری از سخت‌گیری‌های گذشته در این خصوص بکاهند تا با آمدن شرکت‌های جدید، بخشی از این موج گسترده تقاضا توزیع شود.

مرتضی محمدی رئیس حوزه سهامداران بانک صادرات ایران نیز با اشاره به موج گسترده تقاضا برای فعالیت در بازار سرمایه و روند افزایش قیمت سهم بانک صادرات ایران، گفت: گستردگی شعب بانک صادرات ایران در سراسر کشور، قطعا مزیت بسیار خوبی برای تقویت حضور سهامداران در بورس به حساب می‌آید و این بانک به عنوان یکی از ارکان بازار پول، این بار به کمک بازار سرمایه آمده است.

وی افزود: بهره‌مندی از ظرفیت فیزیکی شعب بانک صادرات ایران در عملیاتی کردن سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان (سجام)، قدم دیگری در کمک به تعالی بازار سرمایه است. مشتریان و متقاضیان با مراجعه به شعب منتخب بانک صادرات ایران می‌توانند ضمن دریافت مشاوره‌های مالی، از انواع خدمات بازار سرمایه بهره‌مند شوند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بانک صادرات ایران بازار سرمایه شعب بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • پسورد Password و حقایق جالب آن